Binnenschilder

Maak van uw huis een droomwoning met ons binnenschilderwerk.

RvW Schilderwerken is uw specialist in professioneel binnenschilderwerk in Leiden en omstreken. Of het nu gaat om het sauzen van muren en plafonds, het schilderen van kozijnen, trappen of het toepassen van een vochtafweerende behandeling in uw kelder, wij zorgen voor een perfect resultaat.

Waarom binnenschilderwerk belangrijk is:

  • Een frisse uitstraling: Een nieuw laagje verf geeft uw huis een instant make-over. Het laat uw woning er niet alleen mooier uitzien, maar ook als nieuw aanvoelen.
  • Bescherming tegen vocht: Vocht kan leiden tot schimmel en houtrot. Professioneel binnenschilderwerk beschermt uw muren en houtwerk tegen vocht, wat uw huis langer mooi en gezond houdt.
  • Duurzaam en kwalitatief hoogstaand: We gebruiken uitsluitend hoogwaardige schildermaterialen zoals Sigma, om een optimale kwaliteit te garanderen.

Onze diensten

Frisse muren en een vers plafondje!

Je kijkt naar je muren, die wat dof en saai beginnen te worden. Met een frisse laag verf op de muren, breng je kleur en levendigheid terug. Kleine oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon en je creëert een strakke, moderne uitstraling. En wat dacht je van je plafond? Een nieuw laagje verf geeft het een strakke, frisse look, waardoor je huis ruimer en lichter aanvoelt.

Kozijnen: Beschermd en Stijlvol

De kozijnen, die vaak de eerste tekenen van slijtage vertonen, krijgen met een nieuw laagje verf een beschermende laag die vocht, schimmel en houtrot tegengaat. Ze zien er niet alleen mooier uit, maar gaan ook langer mee. Je trap is een belangrijke eyecatcher in je huis, en een nieuwe laag verf geeft hem niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar maakt hem ook veiliger met antislip verf.

Kleuradvies: de sleutel tot stijl

En om er zeker van te zijn dat je de juiste verf voor je project kiest, is een professioneel kleuradvies onmisbaar. Je krijgt dan de beste keuze voor kleur en textuur, waardoor je interieur een uniek en stijlvol karakter krijgt.

Zo zie je, binnenschilderwerk is meer dan alleen verf aanbrengen. Het is een investering in een gezond, mooi en stijlvol huis!

Waarom kiezen voor RvW Schilderwerken?

Professionele schilders 

Onze ervaren schilders zorgen voor een perfect resultaat, met oog voor detail en vakmanschap.

Kwalitatief hoogstaande materialen

We gebruiken alleen de beste verf en materialen om een duurzaam resultaat te garanderen.

Vlotte service en communicatie

We communiceren duidelijk en transparant, en zorgen voor een vlotte en stressvrije samenwerking.

Gratis offerte en kleuradvies

Wilt u een gratis offerte of advies? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Onze werkgebieden:

  • Leiden
  • Alphen aan den Rijn
  • Roelofarendsveen
  • Leimuiden
  • Rijnsaterwoude
  • Ter Aar
  • Woerden