Buitenschilder

Zelfs in de winter kan de schilder buiten aan de slag met zijn schilderwerken, mits het weer het toe laat. Zo ziet uw huis er weer piekfijn uit in het voorjaar!

Wij kunnen uw huis schilderen aan de buitenkant. Wij zorgen er voor dat uw huis de komende jaren bestand is tegen het weer, zodat er geen houtrot ontstaat. Is er reeds houtrot ingetreden? Wij zorgen voor de houtrotreparatie. Deze zit bij de prijs in begrepen. Of het nou gaat om het schilderen van de deuren op de begane grond of om het schilderen van de de dakkapel, voor ons is het geen probleem.

Wij gebruiken hoogwaardige schildermaterialen om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Hiertoe hebben wij een vaste leverancier, zodat onze kwaliteit gewaarborgd blijft. Wij verrichten ons schilderwerk uitsluitend met Sigma.

Daarnaast helpen wij graag bij het kiezen van de kleuren. Een goed kleurenpalet maakt uw woning nog fijner om in te wonen. Wilt u zelf kleuren kiezen? Probeer dan de Sigma kleurentool!

Een offerte of advies is altijd vrijblijvend. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Wij zijn uw buitenschilder in bijvoorbeeld:

buitenschilderĀ leimuiden, buitenschilder alphen aan den rijn, buitenschilder roelofarendsveen, buitenschilder leiden, buitenschilder rijnsaterwoude, buitenschilder ter aar, buitenschilder woerden