Buitenmuur verven? Unieke look!

Wilt u uw buitenmuur verven? RvW Schilderwerken is een schildersbedrijf met meer dan 14 jaar ervaring, waaronder buitenmuren verven. De buitenmuur verven valt onder de werkzaamheden van de buitenschilder, welke voornamelijk plaatsvinden in het voorjaar en de zomer. Als u binnenkort uw buitenmuren wilt laten verven kunt u bij ons een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Samen gaan we dan kijken welke soort verf het meest geschikt is om uw buitenmuur te verven, en welke kleur het beste past bij uw tuin. Mocht u ook plannen hebben voor uw tuin, dan kunnen wij deze ook voor u onder handen nemen, bij RvW Tuinrealisatie. Hoe beter een tuin en een huis op elkaar afgestemd zijn, hoe beter het oogt.

Buitenmuur verven door een professional

Een buitenmuur verven vereist een andere aanpak dan het schilderen van de binnenkant van uw huis of het houtwerk aan de buitenkant. Zo vereist het een geheel andere verf en andere soorten kwasten. Daarnaast is er vaak speciaal materiaal nodig, zoals een steiger. Tevens moet er rekening worden gehouden met de weersomstandigheden en de soort muur welke geverfd dient te worden. Daarnaast dient er vaak alg verwijdert te worden voordat de werkzaamheden omtrent de buitenmuren verven kunnen beginnen. Buitenmuren verven heeft dus nogal wat om handen. Als ervaren schildersbedrijf kunnen wij deze zorgen uit uw handen nemen en een maximaal resultaat bereiken.

Buitenmuur verven – Eerdere projecten

Hieronder vindt u een aantal afbeeldingen van een eerder project. Dit gezin heeft de buitenmuur laten verven en de tuin onder handen laten nemen, wat heeft geresulteerd in een passend geheel. Er is gekozen voor een strakke look bestaande uit grijstinten en rechte vormen.