Schilder in Leimuiden? Lokaal schildersbedrijf!

Zoekt u een schilder in Leimuiden? RvW Schilderwerken is al meer dan 10 jaar gevestigd als schilder in Leimuiden. Wij verzorgen alles omtrent uw schilderwerk tegen een scherpe prijs. Vanuit een schilderofferte starten wij samen met u het traject, waarbij we gaan kijken naar de mogelijkheden. Hier hoort onder andere het bepalen van de verfsoort en kleur bij, aan de hand van uw interieur en reeds aanwezige kleuren. Als schilder in Leimuiden kunnen wij ook het onderhoud van uw schilderwerk op ons nemen, zoals het reinigen van schilderwerk of houtrot repareren. Of het nu gaat om het plafond witten of uw gehele buitenmuur verven, het schilderen en sauzen van de gehele binnenboel of slechts een deurtje opknappen, RvW Schilderwerken staat voor u klaar.

Schilder in Leimuiden, plaatselijke projecten

schilder-in-leimuiden
Voor het verven van de buitenmuur

Als schilder in Leimuiden hebben wij al een aantal huizen mogen schilderen die direct in het oog springen. Zo is er het huis op de kruising van de acasialaan en de kerklaan, met een geheel grijsgeschilderde buitenwanden. Dit is een iconisch project van RvW Schilderwerken, waar we dan ook erg trots op zijn. Na een anti-alg behandeling van de wanden en het dak zijn vervolgens alle muren met de hand in deze unieke tint geschilderd. Het resultaat is dan ook verbluffend. Het huis staat strak in de verf en is een unicum in Leimuiden. Wilt u ook uw buitenmuur verven? Neem dan contact met ons op omtrent de mogelijkheden.

Als lokale Schilder in Leimuiden is het altijd fijn om een lokaal project te mogen starten. Zo hebben wij ook het in het oog springende hoekhuis op de nokweg onder handen genomen, wat na jaren van achterstallig onderhoud nu weer goed in de verf zit en er weer jaren tegenaan kan.

Ook in de nieuwbouwwijk hebben we als schilder in Leimuiden al enige klussen mogen ondernemen. De fris gekleurde huisen

Wilt u ook uitblinken in het dorp? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Stel een vraag Afspraak maken